SM för Neptunkryssare 25-27/8

Vinnare för 4:e året i rad

24 båtar från Härnösand i norr till Nyköping i söder har tävlat på Runn i helgen i dagarna tre.

Vinnare blev för 4:e året i rad blev Staffan Eklund från Uppsala med sin båt ”New Life”. Han seglade tillsammans med sin son Simon.

.Jag har haft ”New Life” sedan 2007. Innan dess har jag kappseglat Optimistjolle, E-jolle, H-båt och IF-båt. Det är jättekul att segla med min son, vi funkar bra ihop, säger Staffan och fortsätter. Vi var här för tre år sedan på ”Nepparepokalen” och det är jättebra här. Sättet man blir bemött på och själva farvattnen är fantastiska. Och seglingsledningen har gjort ett klanderfritt jobb. Det finns ett stort hjärta här och det är därför vi så gärna kommer hit, avslutar Staffan.

Läs resutaten här

Länk till massor av bilder