Kopparhinken, deltävling 2

Nu (onsdagen 29/6) har vi genomfört den andra av fyra deltävlingar i Kopparhinken 2022! Det kom fem deltagare till start och fyra av dom genomförde de tre racen innan lätt regn hann falla över oss! Det såg lite hopplöst ut med vinden när vi gick ut, men precis före första start kom en relativt stadig och god vind 3-6m/s. Csilla tog hem segern före Anders/Manfred Ivarson, med Larsa på tredje plats. Alla resultat HÄR

Nästa race, 10/8, förväntar jag mig fler startande!! ty nu fattades flera trogna deltagare!!?? Vi måste vara fem startande för att det ska bli av och den här gången blev det möjligt tack vare att Mirror-jollen ställde upp för att stötta deltagarantalet. Tack Johan!

Alltså, kom igen och se till att just du står på start onsdagen den 10/8!! Än är de två C55 lediga för att låna till start om du inte har båt själv!

//Stefan Skans, Tävlingsledare

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.