Lindgrens Kanna avgjord!

Lindgrens Kanna 2022 har genomförts, lördag 11/6. Tio båtar var anmälda, men endast sju kom till start då det blåste lite för hårt för några. Det var synd, vi hoppas de återkommer vid nästa tillfälle. Övriga i startfältet kämpade sig egenom tre race och ibland blåste det rejält. Vindstyrkorna låg mellan c:a 6-10m/s och vågorna gick höga i den sydvästliga vinden. Kalle Ljungberg visade ”var skåpet ska stå” och tog hem bucklan för i år. Linus Forsman tog andra platsen och ”nytillskottet” Anders Ivarson med gasten Viktoria, sopade hem tredje platsen. Alla resultat finns HÄR. Som tävlingsledare var jag mäkta imponerad av allas uthållighet och kämpaglöd. Nu följer två Kopparhinksregattor (onsdagarna 15 och 29 juni) för att följas av Ornäsregattan söndagen den 3:e juli. Hoppas då att vi kan bli ännu fler anmälda.

Jag slutar aldrig tjata på er att anmäla er!

//Stefan Skans, Tävlingssektionen