Dalvik Race

Årets Dalvik Race blev inte vad vi tänkt oss. Vinden dog ut helt och mellan regnskurarna stod båtarna still. Vi tog målgång redan norr om Granö då klockan gick och tänkt maxtid kl 14:00 i Dalvik passerades redan här. Lars ”Larsa” Eriksson kom i mål kl. 14:14:00, glidande utan vind! Han och Bo-Göran kan konsten att segla utan vind! Imponerande då det verkligen är en konst. 49 minuter senare kom Thomas Hellström och 1h 22min efter Larsa kom Linus Forsman. Ingen av de kvarvarande sju båtarna hann i mål före maxtiden, 1,5h efter första målgången. Även med omräknat resultat med korrigerad tid blev pallplatserna oförändrade.

Väl mött nästa säsong då vi hoppas på fina tävlingsdagar med VIND! (2021 blev tyvärr ett fiasko i det avseendet att det inte blåste bra någon gång!)

Samtliga resultat här

//Stefan Skans, Tävlingssektionen