Dalviks race 2019

Nu har sista regattan för i år, Dalviks Race, genomförts!

En tuff dag på sjön! Gerard kämpade sig runt banan på 6 timmar och 52 minuter. Sju minuter tillgodo mot maxtiden på 8 timmar. Bra jobbat Gerard! Leif Johansson tog hem segern med Ulf Arvidsson som ”gast”. Deras seglade tid var 5 timmar och två minuter. Det tog alltså lång tid med mycket växlande vindar! Men kom ihåg: En god seglare behärskar svaga och vridande vindar och därmed är det då ”agnarna skilljs från vetet”. I omräknande tider var det väldigt nära mellan 2:a och 4:e plats! Sju minuter på 5-6h det är inte mycket!!

Leif Johansson, stolt segrare på Dalviks Race 2019

Leif Johansson
Dalviks race start

Jag, Stefan/tävlingsledare, ber att få tacka er kämpar som ställt upp på de tre genomförda regattornai år. Jätte kul att få den glada och tacksamma respons jag fått av er för dessa arrangemang!

Nästa år utmanar vi er ”bryggseglare” (=ni som inte var med!) att delta. Om det inte är tävlingsnerven som lockar så kom med ändå, då det ju faktiskt är ett kul sätt att komma ut och segla tillsammans!!

Tack för i år! Här nedan är resultatet från Dalviks Race.Obs; även mellantid från rundningen i Dalvik!