Resultat från Lindgrenskanna 10/8 2019

På RSS-regattan, Lindgrens Kanna 10/8 2019, deltog sex båtar, varav en utom tävlan (Christer Ljungqvist med trimaranen Strike 20). Regatta genomfördes i god vind SO 7-9m/s. Tyvärr havererade Magnus sin Finnjollemast i samband med en sammanstötning strax efter start i race två. I övrigt fick besättningarna kämpa i den relativt hårda vinden. Tre race genomfördes på en relativt lång Neapelbana/Triangelbana, c:a 2 distans lång (Kryss, slör, slör, kryss, läns, kryss).

Efter två race stod det mellan Kalle och Jakob och snöpligt förlorade Jakob kampen med endast nio sekunder (omräknat efter SRS). Lars tog en hedrande tredje plats, med Thomas tätt efter på fjärde. Magnus kunde ju inte fortsätta efter haveriet och tog då femte platsen. Nu söker han en ny mas, bom och troligen även nytt segel!? Hjälp honom gärna att hitta detta!

Jag Stefan Skans, tävlingsledare, tackar för allas kämpainsatser och önskar alla välkomna till Dalviks Race, söndagen den 8:e september!