Lyckat seglarläger!

Avslutningen på seglarlägret: Har ni haft kul? Jaaaaaa!!! Ska vi ordna ett läger till? Jaaaaa!!! 15 glada deltagare ropar entusiastiskt sina svar.

15 deltagare, (varav 4st plus en ledare kom från Ludvika) har tränat på starter, regler, trimtips och tävlat med den nya kunskapen. När man inte ser det som det viktigaste att komma etta två eller trea utan att ha bra teamwork, heja på varandra och ha bra gemenskap kan man kamma hem priserna. Viktigast av allt är ju att ha kul!

Ledarna och ”köksan” summerar helgens läger med att humöret varit på topp hos alla, trots olika vändningar i vindar och väder, att alla gjort stora framsteg i seglingstekniken, visat gott kamratskap och lärt mycket av varandra också. En god planering från våra ledares sida med säkerhet också lett till att allt fungerat så bra.

Stort tack till våra duktiga RSS-ledare (Viktoria, Otto, Lova, Anton, Ruben och Gustav), ”köksan” Emma och till Mattias från Ludvika, som gett 15 glada ungdomar en riktig toppenhelg!