Info till alla Micro Magic seglare

Hej och Glad Påsk alla Micro Magic-seglare!  Vi är tre gubbar från Runns SS, Falun ( Ulf Arvidsson, Leif Johansson, Mats Lindell) som  tagit över ansvaret  för hemsidan samt kontaktmannaskapet mot övriga MM-länder. Som du kanske känner till har våra kompisar i södra delen av landet övergivit Micro Magic för en annan RC-klass, vilket vi tycker är väldigt tråkigt.

Vi är nu intresserade att höra om DU tänker fortsätta att segla Micro Magic ( till husbehov hemma i viken eller kappsegla)  eller om du dragit vidare till annan båt eller har lagt av.

Svara gärna på detta ”upprop” så vi får veta hur du tycker att framtiden ska se ut för klassen och hur vi skall agera för att få fart på verksamheten igen. Vi hoppas och tror att denna lilla trevliga och välseglande båt skall fortsätta att leva välmående.

Hör av Dig till Mats på smhlindell@gmail.com

PS. Du har väl sett att det planeras ett SM i Saltsjöbaden i sommar, 26-28/8. Se info på hemsidan!  http://www.swe.magicmicro.org/news.php

Hälsningar Ulf, Leif och Mats

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.