Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Kappsegling – Lindgrens kanna

juni 15 @ 10:00 - 17:00

Nu är det strax dagsför årets första regatta, Lindgrens Kanna lördagen den 15:e juni!

Det vore fantastiskt roligt om vi kunde starta tävlingssäsongen med ett stort startfält även i år. Så skynda skynda att anmäla dig! Alla medlemmar är välkomna att delta! Har du ingen egen båt kan du låna en av klubbens C55’or! De är reserverade för klubbtävlingarna och du anger i anmälan att du vill nyttja en av dem – först till kvarn gäller!

Lindgrens Kanna är klubbens äldsta kappsegling. Vandringspriset, en silverkanna som är ständigt vandrande, sattes upp redan 1926 av Nils Lindgren, tre år efter att klubben hade återupptagit sin verksamhet efter ett antal år i vila. Senare statuerades att Kannan skulle vara ständigt vandrande i 100 år, dvs till 2026, så du har fortfarande chansen att få din inteckning bland klubbens trotjänare och kändisar.

Skepparmöte i hamnen lördag 15’e juni kl 10:00 och första start ute på fjärden kl 11:00
Alla båtar, kölbåtar och jollar, är välkomna att delta, vi kör handicap enligt SRS.
Banan blir en hyfsat lång triangelbana, så att vi försäkrar oss om att få några riktiga kryssar, och vi kör två eller tre race beroende på hur mycket det blåser.

Anmälan senast onsdag den 12/6. Ange rorsmans namn, båttyp, SRS-tal och mobilnummer. (Aktuella SRS-tal hittar du här ). Anmäl dig till mikael.lindell@lmstrategi.se eller ring/SMS:a 070-6114951. Startavgift: 0 kr

OBS: Sista chansen att ändra planerad segelföring/SRS-tal är fredag 14/6 kl 11:00! (Ej anmäld segelföring betyder att SRS för undanvindssegel är givet.)

Varmt välkomna! Hör gärna av er om ni har frågor och funderingar!

Micke Lindell, tävlingsledare

Detaljer

Datum:
juni 15
Tid:
10:00 - 17:00

Plats

RSS-hamnen

Arrangör

Tävlingssektionen