Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gemensam sjösättning

2023-05-27 @ 09:00 - 17:00

Pga problem med montaget av den nya telfern måste vi flytta sjösättningen en vecka framåt. Så nu gäller:

SJÖSÄTTNING LÖRDAG 27 MAJ KL 9.00 OCH FRAMÅT.
ALLA HJÄLPS ÅT MED ALLA SYSSLOR TILLS VI ÄR KLARA.

Anmälan till sjösättningen den 27/5 görs så snart som möjligt, dock senast måndagen den 15/5, genom att köpa plats på gemensam sjösättningsdag för 300:- i RSS webbutik www.russ.se/butiken. Du som har båten vinterförvarad på annan plats än i hamnen ska skriva detta i meddelanderutan.

Klubben bjuder på gemensam fika under dagen 😊
På kvällen samlas vi som vill fira sjösättningen lite extra tillsammans kl 18 för att äta och dricka gott av medhavd mat & dryck. Detta har skett lite spontant några år men vi vill nu bjuda in i god tid och hoppas att så många som möjligt kan och vill vara med!

Viktigt: Om du inte anmäler dig till sjösättning senast den 15/5 kan du heller inte räkna med att få sjösätta den 20/5! Du får då i stället boka egen tid för sjösättning med någon av kranförarna som finns listade på hemsidan. Avgiften är då 700:- som betalas via Butiken på hemsidan.

Oavsett om du kommer att sjösätta den 27/5 eller ej ska vagnen var iordningställd innan 27/5, eftersom omflyttningar kan behöva göras.

Förberedelser För att din båt ska kunna sjösättas ska medlems- och lyftavgift vara betald. Båten ska vara försäkrad och det ska finnas ett lyftavtal. Vagnen ska fungera och ha välpumpade däck. Den ska vara märkt med namn och telefonnummer till ägare.
Hör av dig till mig om du har frågor eller vill lämna information angående sjösättningen.

Väl mött i hamnen framöver!
Maria Brixemo, maria.brixemo@open-mind.se, 070-216 81 59

Detaljer

Datum:
2023-05-27
Tid:
09:00 - 17:00

Plats

RSS-hamnen

Arrangör

Maria Brixemo