Upptagningsdagen

Stort tack till alla som var med och såg till att upptagningsdagen blev så bra! 33 båtar kom upp på land, tvättades och kördes till sin plats. Arbetet med mastkranen var i full gång, det blev städat och fixat i våra förråd och med våra motorbåtar. Några körde flera turer till tippen och mitt på dagen fick vi supergott fika i klubbhuset. En riktig toppendag!

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Upptagningsdagen

Stängningen av Melpad 23/9 2023

23/9 23 var 12 st glada RSS entusiaster ute på Melpad för att stängda ön för säsongen. Fönster skrapades och målades, ved sågades och kapades, hyllor monterades i garderoben, klädkrokar sattes upp, dass och bastu skurades, bord och bänkar bars in på verandan, bojarna togs in, landgångar till bryggorna rättades till efter översvämningen, samt en massa andra små detaljer fixades till. Vi hade en mysig och trevlig dag med korv och fika tillsamans.

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Stängningen av Melpad 23/9 2023

Ingen valberedning, men nästan…

Eftersom årsmötet i fjol eller vårmötet i våras inte hade möjlighet att välja någon valberedning, pga att kandidater saknades, har klubben varit utan en sådan det här verksamhetsåret. Av den anledningen har Lars Robertsson och Elsa Wolff fått i uppdrag att kontakta de funktionärer vars mandatperiod avslutas vid årsmötet 2023 för att höra hur de ställer sig till att fortsätta sitt uppdrag eller inte. Då alla kanske inte har möjlighet att fortsätta med sitt engagemang, så vill vi att du som har ett intresse för, och känner dig engagerad i klubbens utveckling, hör av dig till Lars Robertsson (072 548 37 61) eller Elsa Wolff (070 512 13 48). De utgör inte en valberedning, men kommer att ge årsmötet 2023 underlag till val av funktionärer för nästkommande verksamhetsår.

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Ingen valberedning, men nästan…

Mastkranen

Hej seglarvänner!

Mastkranen kommer att tas ner för underhåll på lördag 30/9 och vara obrukbar ca en månad.

Vi hoppas du har förståelse för detta.

Om du behöver ta ner masten efter 30/9 kan du åka ner till Stabergs båthamn och använda deras kran om du först kontaktar Kalle Ljungberg 070/5940174 

Hamn o materialsektionen

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Mastkranen

Nu är fönsterbytet igång!

Stort tack för det!!!

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Nu är fönsterbytet igång!